Ambientat en un hospital psiquiàtric, el videojoc ‘Scholar’s Mate’ ja està disponible a Steam amb textos en català; més endavant arribarà a PlayStation 4/5 i Xbox Series

L’estudi barceloní JanduSoft ha publicat el seu nou videojoc, anomenat ‘Scholar’s Mate’. Es tracta d’una experiència immersiva de terror en primera persona en què ens posarem sota la pell de Judith, una jove que es desperta de sobte en les sinistres instal·lacions d’un hospital psiquiàtric.

Com si es tractés d’una escape room, haurem de resoldre els trencaclosques i escapar de l’hospital mentre ens persegueix constantment el nostre segrestador. Estarem completament indefensos, així que l’única opció que tindrem és amagar-nos. Si ens movem massa de pressa, fem soroll o encenem la llanterna a prop seu, cridarem la seva atenció i vindrà ràpidament a atrapar-nos.

A través d’una mescla de pinzellades de terror, trencaclosques i sigil, ‘Scholar’s Mate’ és d’aquells videojocs que no provoquen la por només amb ensurts, sinó que aprofiten la tensió que genera el fet de ser constantment perseguits i estar indefensos. No és la revolució del gènere i les mecàniques són força bàsiques, però aconsegueix prou bé el seu propòsit, sense més pretensions.

Ara mateix està disponible a Steam amb un descompte especial del 25%. Més endavant, arribarà a PlayStation 4/5 i Xbox Series. De la mateixa manera que altres videojocs de JanduSoft, ‘Scholar’s Mate’ es pot gaudir oficialment en català gràcies a Ce Trencada, un grup de traductors sense ànim de lucre.