Stardew Valley és un fantàstic videojoc que pràcticament no té límit d’hores d’entreteniment. El seu creador, Eric Barone, va apostar fort des de l’inici pel seu projecte i no va deixar de polir-lo fins que va sortir com volia. Això va ser fa més de tres anys; a aquestes alçades, gairebé tothom el coneix (i qui no l’hagi jugat, ja tarda en donar-li una oportunitat ), però encara avui dia segueix més viu que mai i sembla no tenir límits. El mateix Barone ha concedit una entrevista a UsGamer per avançar els primers detalls de la pròxima actualització (1.14).

L’experiència matrimonial millora a la 1.14

Barone encara treballa en l’actualització que inclou el multijugador (1.13), pendent d’arribar encara a algunes plataformes. Tot i això, no content amb tot el que ja ofereix el joc, ha volgut aprofundir en alguns aspectes i afegir detalls que podrem gaudir ben aviat.

Una de les principals novetats és la millora del sistema matrimonial. El desenvolupador vol afegir més dinamisme al casament, afegint algunes escenes i opcions que arrodoniran l’experiència global: “La nova actualització proporcionarà profunditat a la vida posterior al matrimoni. Em sento molt orgullós d’aquests afegits i espero que siguin realment commovedors per als jugadors”.

Matrimoni a Stardew Valley

A més a més, s’hi retocaran gairebé tots els aspectes, com la velocitat, el sistema combat i els objectes generals. És per això que Barone ha batejat extraoficialment aquesta actualització amb el nom de Everything: “Un dels meus objectius principals ha sigut afegir moltes característiques relacionades amb la qualitat de vida, fent que el títol sigui molt més accessible i fàcil de jugar” .

“Sé que sempre hi haurà alguna cosa més per fer”, ha destacat finalment. Recordem que podeu jugar a Stardew Valley a Xbox One, Nintendo Switch, PS4, PC, PS Vita, iOS i Android per menys de 15 euros.