El creador de No More Heroes, Goichi Suda (Suda51) i el de Deadly Premonition, Hidetaka Suehiro (Swery65), han anunciat durant una retransmissió en directe a càrrec de la divisió japonesa d’IGN que estan treballant conjuntament en un nou videojoc independent de terror provisionalment anomenat Hotel Barcelona. De moment, només se sap que planegen publicar-lo a Nintendo Switch, Google Stadia i dispositius mòbils.

De fet, ni tan sols han revelat una data aproximada de llançament o en quin punt es troba el projecte. No obstant això, han confessat que la seva idea s’inspirarà en títols com Forbidden Siren (PS2) i en diverses produccions audiovisuals del director de cinema americà David Llynch, especialment Twin Peaks.

A més a més, han destacat que buscaran una jugabilitat simple i accessible, així com un terror de caire psicològic, potser fins i tot abstracte o atípic: “cada habitació de l’hotel representarà una persona, dimensió o perspectiva diferent del que passa en aquell període de temps”.

Hotel Barcelona Suda51 Swery65

Per altra banda, s’ha especulat que el projecte comptaria amb el suport i finançament de la distribuïdora americana Devolver Digital, però la mateixa companyia ho ha desmentit via Twitter. Tot i això, fent broma, hi han mostrat interès: “Necessitem que ens facin una presentació d’aquest misteriós videojoc que suposadament publicarem. Diguin lloc i hora, senyors”.

Com curiositat de la retransmissió, sembla que Suda i Suehiro van mantenir una conversa en directe amb al creador de Silent Hill, Keiichiro Toyama, per preguntar-li si volia involucrar-se en el projecte. Aparentment, hi va accedir; veurem si és cert o acaba simplement en una anècdota còmica.

Finalment, tot i anomenar-se provisionalment Hotel Barcelona, han advertit que no és segur que el joc estigui ambientat en la capital catalana, ja que encara hi ha moltes idees sobre la taula. Així doncs, sembla que tardarem bastant en veure les primeres imatges del joc.