Després de diverses expansions gratuïtes, l’estudi barceloní Grimorio of Games ha posat la cirereta del pastís al desenvolupament de Sword of the Necromancer amb una versió millorada per a PS5 i Xbox Series X/S. Tothom qui tingui les versions de PS4 (inclosa l’edició física) o Xbox One ja pot actualitzar-les a les de nova generació. Encara que no sigui un videojoc massa exigent, el nou maquinari oferirà un rendiment general encara més polit i menys temps de càrrega.

Segons el mateix estudi, aquesta notícia (que simbòlicament arriba just tres anys després del primer anunci oficial del videojoc) posa punt final al projecte, tot i que seguiran donant-li suport i aviat hi afegiran el basc com a idioma disponible: “Durant aquests tres anys hem aconseguit moltes coses i estem molt orgullosos del joc que hem fet. També hem crescut com a estudi i estem preparats per afrontar nous reptes! Ara estem concentrats en el nostre pròxim projecte, que anunciarem aviat”.

sword of the necromancer

Sword of the Necromancer és el segon videojoc de Grimorio of Games. L’estudi barceloní va debutar amb Super Hyperactive Ninja, un divertit plataformes arcade protagonitzat per un ninja addicte al cafè. Tots dos els podem gaudir en català. Particularment, estem molt contents de tot el que han aconseguit, ja que va ser una de les primeres empreses del sector que ens va tenir en compte com a mitjà.