Sword of the Necromancer es va estrenar a finals de gener amb una gran acollida i una crítica general prou bona. Després de triomfar a Kickstarter i teixir aliances clau amb la inversora Game Seer i la distribuïdora JanduSoft, Grimorio of Games va fer un pas de gegant que va potenciar el resultat final del videojoc i el seu abast mediàtic. Tant és així que l’estudi barceloní ha seguit polint-lo durant els últims mesos i dissenyant nou contingut que arribarà el juny com a DLC gratuït. Per si no fos prou, ha sumat forces amb Tesura Games i Ultracollectors per distribuir-ne una edició física.

Aquesta actualització porta gestant-se pràcticament des d’abans que sortís el títol a la venda. De fet, inclourà els modes de joc addicionals que es van desbloquejar durant la campanya de mecenatge: el coliseu (combats contra onades d’enemics) i el constructor de masmorres (personalització d’escenaris, enemics, objectes…). També s’afegirà un nou nivell de dificultat amb enemics més forts, canvis aleatoris i l’obligació de superar-lo en una sola sessió. Finalment, el Boss Rush ens enfrontarà a cinc enemics finals sense descans; si els derrotem tots, ens recompensaran amb un miniboss per invocar!

  • sword of the necromancer dlc
  • sword of the necromancer dungeon builder

Per altra banda, s’implementarà una botiga d’objectes que canviaran cada dia i els podrem bescanviar entregant uns símbols que podrem aconseguir completant altres modes de joc. Serà una manera més senzilla d’obtenir tots els tipus d’armes i relíquies necessàries per desbloquejar certs assoliments. Val a dir que seran articles sensiblement superiors als habituals. Per acabar, hi haurà disponible un nou capítol de la història a tall d’epíleg que apareixerà quan superem tots aquests reptes. Tenim feina!

Per acabar-ho d’adobar, Sword of the Necromancer tindrà una edició física que es podrà comprar a la majoria de botigues especialitzades, tant l’estàndard com la de col·leccionista. Serà molt semblant a la que es va oferir com a recompensa del Kickstarter, tot i que els mecenes rebran algun detall exclusiu i els hi arribarà abans que es posi a la venda. Com a curiositat: el llibre d’art té unes 200 pàgines!

sword of the necromancer collector

Pocs videojocs independents poden presumir d’aquesta bona salut mesos després del llançament. A més a més, últimament estem d’enhorabona amb les edicions de col·leccionista; ara mateix s’està fent realitat la d’Elementallis (també de la mà de Tesura Games), un altre videojoc fet a casa que es troba en plena campanya de Kickstarter. Fa uns dies, també se’n va estrenar una del recopilatori Super Sports Blast gràcies a Ultracollectors. I sabeu el millor de tot? Que hi podem jugar a tots tres en català!