Ho han tornat a fer. L’estudi barceloní Grimorio of Games va engegar ahir una campanya de Kickstarter per finançar el seu nou videojoc, Sword of the Necromancer: Revenant, amb una gran acollida que es va traduir en l’assoliment de l’objectiu inicial de 15.000 euros recaptats en menys de dues hores, superant així els registres (que ja eren de rècord) de la campanya de la primera entrega. Els pròxims passos són desbloquejar els stretch goals o fites extra, com ara més escenes de doblatge o modes de joc, per donar tota la solvència i qualitat possible al desenvolupament del projecte.

Revenant és la seqüela del primer i original Sword of the Necromancer, un videojoc de masmorres amb pinzellades de roguelike i RPG que destaca per la mecànica de poder reviure els enemics que derrotem i convertir-los en aliats que lluitin al nostre costat; també es va finançar a través de Kickstarter i es va estrenar amb molt bona crítica a principis de 2021 per a PC i consoles. Mantindrà els fonaments del seu predecessor, però amb novetats i millores força ambicioses, sobretot quant a la jugabilitat (lluita en parella, més combos…) i l’apartat tècnic (canvi al 3D, món més obert per explorar…).

La campanya de Kickstarter, que estarà activa fins al 2 de març, ofereix diversos nivells d’aportació i recompenses: des de la més bàsica (una clau digital del joc) fins a l’espectacular edició física de col·leccionista que han presentat de la mà de la distribuïdora Tesura Games i inclou un bon grapat d’accessoris, com ara un llibre d’art, la banda sonora, adhesius o una baralla de cartes. I ja no parlem de la Fan Edition, que hi suma diverses figuretes, un clauer de l’espasa del Nigromant i dues baralles més de cartes que, de fet, constitueixen un joc de taula totalment funcional al més pur estil Pokémon TCG.

sword of the necromancer revenant videojoc català edició física collector

En només un dia, ja s’ha doblat l’objectiu inicial de recaptació i s’han desbloquejat les dues primeres fites extra, gràcies a l’aportació de gairebé 600 mecenes; si segueix aquest ritme, és molt probable que se superin les xifres absolutes de la campanya anterior. Sword of the Necromancer: Revenant arribarà el 2024 per a PC i consoles i, de la mateixa manera que el seu predecessor, estarà disponible en català.