El canal Super 3 es renova i tant els mitjans com els comptes oficials han compartit un munt d’informació que segur que us interessa. Noves sèries, nous doblatges, dues branques destinades als més joves i no tan joves… Segueix llegint si vols conèixer el futur del nou Super 3.

SX3

SX3 és la nova marca que s’introdueix i fa de canal principal, un contingut adreçat als joves i adolescents que s’ha renovat de dalt a baix per oferir una proposta actual. Així ho ha descrit la CCMA mitjançant una nota oberta que posa de manifest quines són les seves intencions: «SX3 no és només un canal de televisió, és una sinó que reneix com una plataforma digital de continguts de vídeo i àudio adreçats al públic infantil»

Contràriament a dissenys anteriors, al logotip hi predominen el color verd i lila. A través d’elements gràfics basats en la X, busquen generar dinamisme, un entorn ple d’energia i una proposta sempre oberta a la participació activa dels usuaris.

S3 i X3

El nou canal Super 3 comptarà amb dos vessants destinats a un gruix de públic ben diferent. S3 serà el contingut destinat als més menuts, amb sèries com Mic, Pingüins de Madagascar, Zoom: el dofí blanc, els Mixets o Una mà de contes. En canvi, X3 és la divisió que va dirigida a una audiència més gran. De moment, sabem que s’hi estrenaran llicències importants com Inazuma Eleven, Guardians de la Nit, la pel·lícula de My Hero Academia, Ronja i Haikyuu!

<< Amb la posada en marxa de les marques S3 i X3 es crearan dos mons adreçats a diferents franges d’edat, i l’oferta de continguts es treballarà des d’aquesta perspectiva. Seran continguts d’entreteniment, informatius i educatius, que potenciïn valors de comunitat, territori, patrimoni cultural, proximitat, interacció i participació, i que formaran una oferta transmèdia audiovisual amb especial importància dels continguts nadius digitals. >>

El 28 de setembre hi haurà una presentació en què podrem conèixer el futur del canal, les noves emissions i tota la informació que encara desconeixem. Suposadament, serà un servei que podrem gaudir també a la carta, tot i que encara resta que la CCMA comparteixi més detalls de funcionament.

Serà, per tant, un canal que podrem consumir a totes les pantalles i suports. Amb la idea sempre present de comunitat i participació, la CCMA obre una nova etapa digital en què aquests nous canals SX3 són el centre de totes les mirades.