Després d’explorar les profunditats marines amb Koral, Carlos Coronado torna a la càrrega amb el terror “elegant” que tant el caracteritza. Ara bé, no abandonem l’ambientació marítima, ja que el seu nou videojoc s’inspira en el paisatge mediterrani local. Horror Tales: The Wine ens proposa explorar la capital abandonada d’un arxipèlag després d’una pandèmia devastadora. La nostra missió serà trobar una cura que ens agrada a tots… ni més ni menys que una ampolla de vi negre!

Paisatges bonics, una amenaça que ens persegueix a tot arreu, trencaclosques ambientals… Coronado recupera la identitat i radicalitat d’Infernium amb un terror sense ensurts, de patir angoixa i inquietud davant de la incertesa i la sensació de perill constant, però lluny dels escenaris “lletjos” clàssics del gènere: “No us deixeu enganyar per la suau brisa marina o el reconfortant sol de l’estiu. Des que la febre diabòlica va assolar la ciutat, ha quedat abandonada i només t’hi esperen malsons horribles”.

“En un intent desesperat de curar els seus éssers estimats, Martí Vermelló roba un vaixell i es dirigeix al celler on s’elabora el vi negre, en algun lloc de la capital. N’hi haurà prou amb trobar una ampolla sense obrir. En arribar a l’illa, decideix anar a la finca dels propietaris del celler. Una olor freda de mort, calma i silenci l’envaeix quan arriba al moll. Es veu que van tancar les famílies infectades a casa seva sense menjar ni aigua, però ni la quarantena ha funcionat. No hi queda ningú viu… o això sembla”.

Horror Tales: The Wine s’estrena avui a PC, PS4/5, Xbox One/Series i Nintendo Switch. Aquesta és la primera entrega d’una sèrie de tres videojocs. La segona, Horror Tales: The Beggar, ens situarà a la Barcelona d’Antoni Gaudí i promet ser la més surrealista. La tercera, Horror Tales: The Astronaut, ens portarà a una estació espacial laberíntica. Una saga amb una mateixa essència, però cadascuna amb els seus matisos. I tal com ja ens té acostumats Coronado, totes tres les podrem gaudir en català!