The Touryst és el nom que rep el nou videojoc de Shin’en Multimedia en el qual podrem explorar una illa tropical d’ensomni i viure-la com un turista més, però compte: no tot seran flors i violes. Us topareu amb reptes, enemics i masmorres plenes de secrets ancestrals que, a voltes, ofereriran un esbojarrat, curiós i únic sentit de l’humor.

El passi cap a l’illa només us costarà 19,99 euros: el podrem adquirir des del proper 21 de novembre i pujar-vos així a bord del vaixell de Nintendo, el qual us hi portarà en un tres i no res. L’estudi, a més, ha confirmat oficialment que el seu nou joc ocuparà l’ínfima i absurda quantitat de 204 Mb, un detall que agrairan les curtes memòries de les nostres Nintendo Switch.

Si no coneixíeu la desenvolupadora de The Touryst, Shin’en Multimedia, us recomanem que els hi doneu una ullada als seus videojocs anteriors. Potser us sonarà Fun! Fun! Minigolf, Art Of Balance o la saga Fast (Racing Neo i RMX). Si mai n’havíeu sentit a parlar, deixeu el que estigueu fent ara mateix i… a jugar!