CD Projekt Red i Yigsoft han estrenat una eina oficial i gratuïta que permet als usuaris crear modificacions per The Witcher 3; pots fer tot el que et vingui de gust

Les modificacions són una part essencial dels videojocs a PC i també de les mateixes plataformes i botigues; algunes ofereixen eines de modificació i extres addicionals creats per la comunitat dins la plataforma, com en el cas de Steam. Doncs CD Projekt Red ens ha sorprès amb un moviment molt interessant en aquesta línia: han llançat una eina per crear modificacions gratuïtes per The Witcher 3.

The Witcher 3 REDkit és un programa oficial que us podeu descarregar sense cap cost si teniu el videojoc base en qualsevol de les tres grans plataformes d’ordinador (GOG, Steam i Epic Store). Permet desenvolupar modificacions i altres bogeries que us deixaran amb la boca oberta. Per exemple, podeu crear noves missions secundàries, canviar o modificar el terreny, aplicar canvis visuals als personatges o armes… En definitiva, és un somni fet realitat pels fans més empedernits de la saga.

«The Witcher 3 REDkit no és només una eina de desenvolupament o modificació, és una carta dedicada als fans de la saga i a la comunitat. REDkit permet compartir les teves idees i jugar amb el món de The Witcher tan com vulguis», ha explicat la companyia a través d’una publicació a la seva pàgina de Steam.

Així doncs, ja us podeu descarregar el programa a qualsevol de les tres plataformes; la comunitat ja hi ha posat fil a l’agulla i podem trobar alguns projectes ben interessants. Us animem a descobrir-los.