Després de les conferències descafeïnades de Microsoft i Square Enix, avui era el dia en què SEGA havia de deixar anar novetats a la Tokyo Game Show 2020, que se celebra fins al diumenge. A les 13:00h ha començat la seva presentació i des de l’inici ja ha estat tot un despropòsit; no hi ha hagut pràcticament cap novetat. Sense cap mena d’ordre ni guió, els protagonistes que han donat la cara en pantalla han confirmat que Phantasy Star Online 2 arribarà també a Nintendo Switch i PS4. També s’ha anunciat un nou videojoc spin-off basat en la seva superestrella virtual, Hatsune Miku, el qual estarà disponible a iOS i Android d’aquí uns mesos.

Entre rialles i mems que ens han deixat en xoc, SEGA ha anunciat que Virtua Fighter entrarà a l’escena dels e-sports. No sabem encara de quina manera, però ens sembla una molt bona notícia. Atlus no ha deixat anar res de res, simplement un petit vídeo de Shin Megami Tensei Nocturne HD (el mateix que ja van ensenyar a la presentació de fa uns mesos). Han tancat una conferència ben pobra ensenyant-nos cosplayers i altres cabòries de la comunitat.

Capcom salva els mobles

Capcom tenia reservat el seu espai a la Tokyo Game Show 2020 a partir de les 15:00h. En un tres i no res, estàvem veient un nou tràiler de Resident Evil 8 Village, videojoc que cada vegada ens agrada més; també n’hem vist el primer gameplay real. Alhora, han informat que estan treballant en unes versions per a Xbox One i PS4, però no asseguren que acabin sortint al mercat; una mica estrany, no creieu?

Seguidament, ens han fet cinc cèntims dels nous Monster Hunter exclusius de Nintendo Switch. Monster Hunter Rise ha estat el primer en aparèixer, un videojoc canònic que beu molt més dels clàssics que del World. Capcom ha compartit gairebé 10 minuts de gameplay que ens han permès fer-nos una millor idea del que ens espera. Cal destacar que demà tornarà a haver-hi nous detalls o imatges.

Finalment, han tancat la conferència amb Monster Hunter Stories 2, la segona entrega de l’aclamat Spin Off que es va estrenar fa uns anys a Nintendo 3DS i posteriorment a dispositius mòbils. Segueix la mateixa dinàmica, amb un munt d’afegits, nous protagonistes i un estil gràfic que llueix de meravella. Encara no tenim data de llançament però, pel que sabem, sortirà durant l’estiu de l’any vinent.