Avui ha estat l’últim dia de la Tokyo Game Show 2020, però algunes companyies han seguit aunnciant videojocs i novetats força interessants mentre dormíem. De la mateixa manera que les presentacions d’ahir, esteu d’enhorabona tant si us agrada jugar a consola, PC o dispositius mòbils, ja que hi ha hagut una mica de tot: des d’un nou Dynasty Warriors fins a una altra sèrie de Resident Evil. Repassem quins han estat els protagonistes de la jornada!

Lacrimosa of Dana a mòbils

Ys VIII: Lacrimosa Of Dana va ser un videojoc que em va enamorar. Primer es va estrenar a PS4 i PS Vita, un parell d’anys després a PC i Switch i ara hi haurà una versió per a iOS i Android. Sembla que es tractarà d’un remake que seguirà la trama de l’entrega original, però modificarà certs aspectes, en traurà alguns i n’afegirà altres. Encara no tenim data d’estrena, però s’ha de dir que es veu de meravella.

Nova sèrie de Resident Evil

Capcom està gestionant de meravella la saga Resident Evil durant els últims anys. No només amb els remakes i el nou Resident Evil: Village, sinó també amb altres vessants; hem vist un petit teaser de Resident Evil: Infinite Darkness, una nova sèrie exclusiva de Netflix. No sabem gaire de la trama o dels personatges (sembla que apareixeran els clàssics com Leon, Chris o Claire) i apunta a estrena per 2021.

Genshin Impact

Genshin Impact està a punt d’estrenar-se; ja el podem descarregar i gaudir a partir de demà. Ens hem sorprès en veure que serà un videojoc gratuït, però intuïm que hi haurà micropagaments. Sigui com sigui, tenim ganes de tastar-lo: el teniu disponible a PC, PS4, iOS i Android.

Scarlet Nexus

Bandai no deixa passar cap oportunitat per ensenyar una mica més del seu videojoc estrella. Hem tornat a veure un fragment de gameplay amb escenes plenes d’acció i un sistema de combat prometedor, així com detalls sobre el rerefons de la trama.

Dynasty Warriors 9 Empires

Koei Tecmo vol començar la generació amb força; aquest matí han presentat Dynasty Warriors 9 Empires, un videojoc més linial que la saga principal i amb un sistema més estratègic. El breu tràiler de presentació no revela gairebé res sobre la jugabilitat o l’aspecte visual, però sabem que s’estrenarà a PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Nintendo Switch i PC.

A banda d’aquests anuncis destacats, hem vist novetats menors com ara una actualització Bleach: Brave Souls per celebrar el seu cinquè aniversari o algunes actualitzacions de videojocs de Tencent. Aquesta Tokyo Game Show ha tingut molta palla, però ens ha deixat bons moments i sorpreses interessants. Vull destacar la gran quantitat de videojocs per a iOS/Andriod com Ni No Kuni: Cross Worlds, NieR Reincarnation, Ys VIII o Genshin Impact; les plataformes mòbils tenen un gran futur!