De totes les novetats que ens va mostrar Sony durant l’última presentació de PS5, em quedo amb la sorpresa de tres nous videojocs que em van cridar molt l’atenció. I no són el nou Horizon, ni Resident Evil 8, ni Gran Turismo 7. Parlo d’estudis més petits (no per això de menys qualitat) que estan realitzant una gran tasca de cara a les acaballes d’aquesta generació i inicis de la següent. Així doncs, avui us faré cinc cèntims de Stray, The Pathless i Little Devil Inside.

Stray

Stray és segurament el títol que m’ha cridat més l’atenció, ja que ens posarem a la pell d’un gat de carrer per explorar una ciutat d’estètica ciberpunk habitada per androides. Des de l’estudi creatiu asseguren haver-se inspirat en les seves pròpies mascotes per crear el protagonista. En algunes ocasions haurem de ser sigilosos, murris o fins i tot fer-nos l’orni per resoldre els reptes que ens proposa l’obra.

De moment, l’estudi BlueTwelve Studio (ex-desenvolupadors d’Ubisoft) no ha revelat gaire informació, però sabem que haurem de resoldre trencaclosques i diversos misteris, explorar o fins i tot enfrontar-nos a perilloses criatures. S’estrenarà el 2021 a PC, PS4 i PS5.

The Pathless

En aquest videojoc ens convertirem en la caçadora que ha d’eliminar la maledicció que hi ha en el seu món. Per aconseguir-ho, tindrem la nostra companya inseparable, que és ni més ni menys que una àguila que ens ajudarà en les nostres missions mentre explorem una gran illa plena de reptes i secrets.

Haurem de resoldre trencaclosques, visitar runes antigues i participar en batalles èpiques. Un títol molt complet amb una estètica molt especial que no deixarà ningú indiferent.

Little Devil Inside

En aquest cas parlem d’un videojoc d’aventura i acció amb pinzellades de rol i supervivència. Amb una estètica molt particular, ens oferirà una gran llibertat de moviment en un món semiobert, en el qual haurem de recórrer tots els paratges estudiant monstres com a part d’una investigació universitària.

En definitiva, Little Devil Inside apunta a ser un títol amb un estil artístic únic, amb simpàtics personatges, gran varietat de monstres i paissatges preciosos per perdre-s’hi.