Ubisoft tenia algunes novetats i sorpreses guardades de cara al final de generació i inicis de la següent. Ahir nit es va emetre un nou Ubisoft Forward bastant interessant: bons videojocs, presentacions que van anar al gra i contingut per a tothom. La majoria de títols apunten a ser llançaments a curt termini, així que aneu preparant les vostres carteres. Abans de començar, cal destacar que hi va haver un pre-show on vam veure algunes actualitzacions menors de videojocs que ja han sortit al mercat. Dit això, passem directament als anuncis importants.

L’esperat Prince Of Persia

Ubisoft s’ha fet de pregar. Feia anys que demanàvem un nou videojoc de Prince Of Persia i per fi n’hem vist un primer tràiler. Es tracta del remake de Prince Of Persia: The Sands of Time. O això ens hem de creure, ja que no sembla que sigui pas un remake a banda de l’evident millora gràfica; el temps ens ho dirà. De totes maneres, tenim moltes ganes de jugar-lo a partir del 21 de gener a Xbox One, PS4 i PC. De moment, cap notícia de versions per a Series X/S o PS5, però seria estrany que no arribessin alhora.

Immortals: Fenyx Rising

Aquesta ha estat una de les grans propostes de la nit. Ubisoft ens ha presentat un videojoc clarament inspirat en Breath Of The Wild, el qual ens posa sota la pell d’un semidéu que ha d’alliberar Zeus i la resta de divinitats. S’estrenarà el 3 de desembre a PS4, PS5, Xbox One, Series X/S, PC i Nintendo Switch. Cal recordar que és el nou nom de Gods & Monsters, anunciat durant l’E3 2019.

Riders Republic

Riders Republic ens permetrà participar en les curses i proves més esbojarrades dels esports de risc. Podrem utilitzar un munt de vehicles, competir en línia i millorar les nostres habilitats en el mode d’un jugador. Arribarà el 25 de febrer a Xbox, PlayStation, PC i Stadia.

Scott Pilgrim vs The World

Scott Pilgrim és una llegenda i té una base de seguidors realment gran. Dins del món del videojoc (també protagonitza còmics i pel·lícules) el coneixem gràcies a un beat’em up que va sortir fa uns anys enrere. A finals d’any s’estrenarà una nova edició amb tot el contingut descarregable per a Xbox, PlayStation, PC i Nintendo Switch.

Rainbow Six Siege a 120 FPS

Rainbow Six Siege s’ha converit en tot un fenòmen mundial. Des que es va estrenar, no ha parat de créixer i ja té una de les comunitats més grans. Ubisoft ha anunciat que podrem jugar-hi a les noves consoles amb una resolució nativa 4K i 120 imatges per segon. A més a més, Sam Fisher (protagonista de la saga Splinter Cell) serà un personatge jugable. Val a dir que si ja teniu el joc, no haureu de tornar a comprar-lo per a Xbox Series X/S o PlayStation 5.

Finalment, hem vist noves imatges de Watch Dogs: Legion. Podrem reclutar Aiden Pierce (protagonista del primer Watch Dogs) i el youtuber Rubius; una jugada mestra del màrqueting. Ubisoft ens ha promès que hi haurà aviat un nou Ubisoft Forward, així que probablement encara tenen algun as sota la màniga; qui sap si ens espera un nou Rayman o una entrega canónica de Splinter Cell.