ACTUALITZACIÓ (30/04/2020)

Ubisoft ha revelat un primer tràiler cinemàtic d’Assassins Creed: Valhalla, així com informació sobre la història i detalls de les mecàniques de joc. Us expliquem tot el que cal saber al nostre resum.

ORIGINAL

Sense cap mena d’avís, Ubisoft ens ha sorprès avui amb el teaser del nou Assassin’s Creed. A través d’una retransmissió en directe que ha durat al voltant de 8 hores, Kode Abdo, també conegut com a BossLogic (un artista digital contemporani australià força reconegut que ja ha treballat amb gegants com Marvel i DC Comics), ha elaborat una increïble il·lustració com si fos un trencaclosques, afegint detalls, textures i colors mentre el públic es tornava boig intentant endevinar de què podia tractar aquesta nova entrega de la saga. Així doncs, després d’una llarga però interessant espera, hem conegut els primers detalls, començant pel títol: Assassins Creed: Valhalla.

Com ja intuïa la comunitat, la història d’aquesta nova entrega tindrà una clara ambientació vikinga, possiblement protagonitzada pel poble nòrdic i la seva mitologia. Tot i això, encara no sabem quin serà el moment històric concret. De moment, tenim una il·lustració i una hora pel primer tràiler oficial: demà a les 5 de la tarda sortirem de dubtes i us en podrem donar més detalls.

El més segur és que Assassins Creed: Valhalla segueixi la línia dels seus predecessors (Origins i Odissey), els quals van tenir una molt bona acollida i crítica. Tot apunta que s’estrenarà a totes les plataformes, tant les actuals com les de pròxima generació, però no podem dir blat fins que no estigui al sac i ben lligat. Us deixem amb un breu resum de tot el procés creatiu de la il·lustració.