Avui a les 16:00 de la tarda hi ha hagut una presentació per part de Nintendo, un Nintendo Direct destinat a parlar dels jocs tant de la pròpia Nintendo com d’empreses de tercers. Amb una durada que de més de 40 minuts , l’empresa japonesa ha tocat un munt de pals i, com que a nosaltres ens ha encantat, us fem un resum per si no sabeu què ha passat. Comencem!

Fire Emblem Engage

Han obert la presentació amb un nou joc de la franquícia Fire Emblem. Fire Emblem Engage ens deixarà moure’ns per l’escenari lliurement mentre que tornem a la formula clàssica dels combats: batalles per torns estratègiques. Sembla que podrem invocar a altres personatges d’edicions anteriors perquè ens ajudin tot i que de moment no en sabem gaire res.

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

En Kirby torna amb aquesta aventura clàssica que podrem gaudir amb gràfics actualitzats a Nintendo Switch. Un joc en dues dimensions en el que es podran unir fins a tres amics en cooperatiu local. Podrem jugar als minijocs que ja hi havia al joc original, tot i que ara, com us hem dit, podreu jugar amb els vostres amics i coneguts quan vulgueu.

Pikmin 4

Aquesta ha estat, sens dubte, una de les grans sorpreses de la tarda. Feia molt de temps que els rumors apuntaven a que el nou joc de Pikmin era a punt d’anunciar-se i per fi tenim alguna novetat. El vídeo que han ensenyat dura 30 segons i escaig; ens hagués agradat veure una mica més. No hi ha una data concreta de llançament però han assegurat que el podrem gaudir l’any que ve.

OCTOPATH TRAVELER II

Octopath Traveller va sortir quasi de llançament amb la híbrida de Nintendo i avui han confirmat que hi haurà una segona part. El joc seguirà la línia del primer: hi haurà vuit personatges amb la seva trama i haurem de jugar-les totes en l’ordre que nosaltres vulguem. Una aposta segura si us agraden els jocs de rol per torns.

It Takes Two

L’aclamat joc cooperatiu per fi arriba a Nintendo Switch amb una versió que li va com a anell al dit. Es tracta d’un videojoc que només es pot jugar amb una persona al costat. Un títol molt esperat, amb una història força ben parida i amb uns nivells molt interessants. Doneu-li una oportunitat.

Tales Of Symphonia Remastered

Tales of Symphonia torna a Nintendo Switch l’any que ve en forma de remasteritzat. Un videojoc amb un gruix de fans que esperaven la seva tornada. El títol, fins on sabem, no afegeix res més a part d’un rentat de cara a nivell visual i sonor. El podrem gaudir a Nintendo Switch, PS4 i Xbox.

Bayonetta 3

Bayonetta torna per la porta grossa amb el seu tercer videojoc que els fans esperàvem amb moltes ganes. En aquest tràiler han explicat la sinopsi del joc i l’objectiu de la protagonista i hem vist algunes imatges inèdites. El podrem gaudir a partir del 28 d’octubre d’aquest any.

Fae Farm

Benvingudes i benvinguts a la illa d’Azoria, un lloc on la màgia brota de tot arreu i la gent hi viu d’allò més tranquil·la. Fae Farm és un simulador de vida on també hi tenim una granja. Podrem pescar, viatjar, explorar altres regnes i viure la nostra vida com vulguem.

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Per fi hem vist noves imatges del nou The Legend Of Zelda, així com l’anunci del seu subtítol i la data de llançament. En el tràiler hem vist poqueta cosa i, si encara no l’heu vist no us aixafarem la guitarra, mireu-lo vosaltres i gaudiu. Aquest esperat videojoc surt el 12 de maig de l’any que ve. Prepareu-vos per explorar un regne desconegut amb nous poders i nous misteris.

Crisis Core FFVII Reunion

Crisis Core FFVII Reunion és el remake del joc de PSP, la preqüela de Final Fantasy VII. Avui han confirmat la data de llançament, juntament amb les imatges i un nou tràiler. El podrem jugar a Nintendo Switch i la resta de plataformes el dia 13 de desembre.

Raincode

Raincode és un videojoc de misteri dels creadors de Danganronpa. Hem vist un tràiler curtet on ens han ensenyat de quina marera podrem resoldre els mil-i-un misteris que ens anirem trobant, alguns estrafolaris nivells i personatges i de quina manera podrem resoldre les confrontacions. Un títol ben original que, si sou fans de Danganronpa, no podeu deixar escapar.

Aquests són alguns dels videojocs destacats que ha compartit Nintendo durant la seva presentació. Hem vist també l’arribada de Fatal Frame/Project Zero: Mask Of The Lunar Eclipse (2023) a occident i a totes les consoles, un nou Just Dance, la tercera part d’Atelier Riza, la nova actualització de Nintendo Switch Sports on hi inclouran golf, la nova actualització de Mario Strikers on llançaran la Pauline, els nous jocs de Nintendo 64 incloent una versió amb online de 007, la versió remasteritzada de Rune Factory 3, l’arribada de Factorio a Nintendo Switch, la nova demo de Harvestella i Theathrhythm Final Bar, el joc rítmic d’Square Enix farcit de temes de Final Fantasy, Nier o Live a Live.

Cal esmentar que, per part de Capcom, llançaran les versions de Resident Evil 2 i 3 Remake, RE 7, i RE 8 tots ells, però en format Cloud; una versió del núvol on haurem d’estar connectats a internet per jugar. Hi ha demos dels títols per si us interessa.

Un Nintendo Direct amb molts anuncis i molt contingut que val la pena veure. N’hi ha per tothom i de tots els colors! Us deixem el directe sencer per si el voleu repassar de dalt a baix.