Women in Games és una associació que ajuda, promou i dóna visibilitat a les dones desenvolupadores i jugadores de videojocs, siguin estudiants, aficionades o professionals del sector. En commemoració al Dia Internacional de la Dona, han organitzat una jornada sota el títol “El poder de la dona als videojocs i e-sports” que se celebrarà aquest divendres 28 de febrer a les 18:30h dins l’espai del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

L’esdeveniment se centrarà a reflexionar sobre el paper de la dona al món dels videojocs i l’oci interactiu. A través d’una taula rodona, es contextualitzaran els diversos rols de la dona dins del sector, es debatran els reptes i les propostes d’acció per resoldre el biaix de gènere i es mostraran les experiències de dones envoltades en una indústria constituïda majoritàriament per homes.

Women in Games

Una vegada acabi la taula rodona, hi haurà una estona de networking. Si hi voleu assistir, només cal inscriure’s gratuïtament a la pàgina de l’esdeveniment. Hi participaran cinc professionals de diversos àmbits del món del videojoc:

Gisela Vaquero, presidenta de Women in Games Espanya

Neus Pérez, junior technical artist a King

Anna-Victòria Teixidó, animadora audiovisual

Olga Medina, jugadora experimentada de e-sports

Alice Sánchez, programadora independent

Aquesta activitat forma part de Gameplay, una exposició sobre la cultura del videojoc que podeu visitar al CCCB fins al 3 de maig.