El vel ha caigut. Sylvanas Brisaveloz ha obert el camí al més enllà. Els defensors més entregats d’ Azeroth han acabat en una foscor que ho devora tot. Una antiga força mortal amenaça amb trencar els seus lligams i desfer la realitat. L’esperada nova expansió de l’exitós videojoc de rol multijugador en línia de la desenvolupadora Blizzard Entertainment ha començat a caure en format de beta tester per a les jugadores i jugadors de tot el món. Què podem esperar de Shadowlands?

En aquesta ocasió, la líder de la facció de l’Horda, Sylvanas Brisaveloz, obri les portes entre els diferents mons, després de set expansions, cap al regne dels morts. Shadowlands ens retorna a l’essència en si dels inicis del WoW. I no, no ens referim a l’aclamat i inesperat WoW Clàssic….

shadowlands wow

Tornant als inicis amb Shadowlands

Com si d’una regressió es tractés, el màxim nivell a assolir serà el seixanta. Recordem que aquest nivell pertany a la versió del World of Warcraft original o Vanilla. Com a característica especial, no caldrà recórrer totes les expansions anteriors per tal d’accedir al contingut de la nova entrega; si comencem des de zero, hi haurà un viatge introductori i passarem directament a Battle for Azeroth fins al nivell 50.

A més a més, tornarem als orígens dels nostres personatges, ja que les classes recuperaran les habilitats que han anat perdent en cada una de les expansions del joc de l’univers Warcraft. Igual que amb cada entrega, també tindrem nous territoris: un món amb cinc zones de les quals quatre estaran regides o protegides per les cúries, o tal com carinyosament les hem batejades: aquelarres.

shadowlands wow

Cadascuna d’aquestes cúries comptaran amb una seu o sagrari amb missions exclusives d’aquestes congregacions i amb habilitats i facultats segons la seva funció i classe, així com altres avantatges i recompenses reservades per als membres. Podrem continuar amb l’art de la guerra acompanyant els Necro-senyors, els Kyrian, guardians de les ànimes dels morts, els Venthyr i les ànimes malvades, fins i tot formar part dels defensors de la natura i protectors del renaixement, les Sílfides nocturnes.

A més a més, una de les masmorres ja anunciades tindrà una característica especial: Torghast, la torre dels condemnats, serà infinita. Què vol dir? Una masmorra canviant. Tota la progressió, facultats i objectes seran claus per la supervivència i per la restauració de l’equilibri a Las Tierras Sombrías.

Es presenta la collector’s edition

L’últim esdeveniment de World of Warcraft presentat el passat 8 de juliol per John High, productor executiu, i Ion Hazzikostas, director del joc, ens va portar el que serà el tresor més gran per als i les col·leccionistes de les edicions especials del WoW. Entre daurat i colors brillants que ens traslladen al més enllà, completarem l’experiència amb el contingut físic i digital format per:

Conjunt de quatre pins amb els símbols de les cúries

Art de Shadowlands

Estoreta de ratolí amb el cel d’esgarrat. Clau de la banda sonora digital de la Collector’s Edition 

Montura vermis eterna embruixada

Mascota vermizo d’ànima

Vestimentes del viatger etern.

Arma cosmètica ànima gèlida

Pedra de llar del viatger etern

Pujada de personatge per a Shadowlands

wow shadowlands collector

Shadowland ens deixa petites pinzellades i giny per a les jugadores i jugadors dels inicis de World of Warcraft que només fent una passejada per la galeria ens recorden moments viscuts en aquest magnífic joc que l’any passat celebrava el seu quinzè aniversari. Continuarem a l’espera de poder tastar la magnífica beta i de tot el contingut que potser ens sorprèn més del que esperem.