Xbox convenç amb un showcase ple de videojocs importants que arribaran de sortida al Game Pass: ‘Indiana Jones’, ‘Gears of War’, ‘Perfect Dark’…

Una de les conferències més esperades d’aquesta setmana era sens dubte la de Xbox, no només per la seva envergadura, sinó també per la situació convulsa que s’ha generat últimament al voltant del gegant de Redmond. Després d’haver perdut molta credibilitat i confiança dels usuaris, especialment arran de notícies negatives com el tancament d’estudis interns, Xbox ha posat tota la carn a la graella i per fi ens ha ensenyat el que demanàvem: videojocs. Us en fem un resum amb els anuncis més destacats.

Una de les sagues més icòniques de la marca Xbox és sens dubte ‘Gears Of War’. Des del cinquè que no en teníem novetats; ara, finalment, The Coalition ha compartit un petit vídeo cinemàtic del nou videojoc de la franquícia. Sota el nom de ‘Gears of War: E-Day’, ens narrarà els fets de l’inici de la catàstrofe.

Música, adolescència, amics, estiu… Els creadors de ‘The Artful Escape’ (Bethoven & Dinosaurs) i Annapurna Interactive ho han tornat a fer. ‘Mixtape’ és un viatge pels records, una aventura plena de nostàlgia i emocions; la sensació de ser lliure, escoltar aquell tema que et fa vibrar, donar el petó que culmina l’estiu… no us en diem res més, mireu el tràiler i gaudiu.

Indiana Jones mai passa de moda i, malgrat que un servidor no n’és massa fan, aquest videojoc cada vegada m’agrada més. Els creadors de ‘Wolfenstein’ (Machinegames) estan fent una feina magistral. Per descomptat, ens posarem en la pell del reconegut aventurer i viatjarem per tot el món a la recerca de respostes, lluitarem contra enemics estrafolaris i ens balancejarem amb el fuet d’aquí cap allà.

‘Life is Strange: Double Exposure’ és el nou videojoc de la saga narrativa de Deck Nine Games. Quan mor algú que estimes, faries tot el possible per veure aquesta persona una altra vegada; aquest és el cas de la Max, que després de fer servir els seus poders, torna a veure la seva millor amiga. Haurem de reunir les peces del trencaclosques i salvar-la del desastre.

A ‘Clair Obscur: Expedition 33’, formem part de l’esquadró que ho pot perdre tot: haurem d’omplir-nos de coratge i vèncer la pintora perquè no pinti mai més sobre la mort. Ens obrirem pas a través de paranys desconeguts i, amb un carismàtic combat per torns, acabarem amb tot monstre que se’ns posi davant.

Compulsion games (equip que forma part de Xbox Game Studios), ha compartit un nou tràiler del seu nou projecte, ‘South of Midnight‘. Un videojoc d’aventures amb un moviment dinàmic i protagonitzat per criatures del folklore occidental. Encara no ens ha quedat massa clar què en podem esperar, però és bo saber que l’estudi continua fent feina.

Els souls estan a l’ordre del dia i sembla que el públic en vol més i més. ‘WUCHANG: Fallen Feathers’ és un videojoc que ens mantindrà en tensió des del principi. Com a bon exponent d’aquest subgènere, haurem de tenir cura de cada moviment i cada salt mentre ens enfrontem a temibles enemics.

Després de molts anys i rumors, l’equip de The Iniciative (Xbox Game Studios) ha presentat el nou tràiler de ‘Perfect Dark’. La nova aventura de Joanna Dark pren forma i ens ha agradat molt. Tecnologia, acció, parkour i una història captivadora és el que fa falta per tornar aquesta saga a la vida.

Els dimonis fugen de tu, ets l’arma definitiva i has de vèncer tant sí com no. ‘Doom: The Dark Ages‘ és el nou videojoc de ID Software, que continua la línia visual i jugable de les dues últimes entregues de la saga. Nous moviments, un mapa més gran i divers, armes a dojo i dimonis de tota mena són els ingredients d’un joc de trets que recull el millor de la vella i la nova escola.

  • La nova temporada de ‘Sea Of Thieves’ és aquí: ‘Become a Vilian’ et deixa ser el pirata com sempre havies somiat (TRÀILER).
  • Sempre que surt ‘Fable’ a un esdeveniment ens deixa un regust ben dolç. Un vídeo molt divertit i, malgrat que encara no hi ha data de llançament, s’espera per l’any que ve. (TRÀILER).
  • Nou tràiler de ‘METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER’: «un home que compta com tot un exèrcit».
  • Nous models de Xbox Series X, amb més emmagatzematge i detalls estètics (IMATGES).
  • Nous tràilers de ‘Call of Duty: Black Ops 6’, que s’estrenarà el 25 d’octubre (COD DIRECT).
  • Novetats a ‘Fallout 76’: noves zones, armes i el més important: podràs jugar com un ghoul a principis de 2025 (TRÀILER).
  • Nova expansió de pagament i actualització gratuïta de ‘Starfield’: armes, armadures, cuirasses, mods, noves zones i missions (TRÀILER).
  • Nou cinemàtic de ‘Dragon Age: The Veilguard’. La mala notícia és que no hi ha gameplay, la bona és que s’estrenarà aquest any (TRÀILER).