Platinum Games ha sorprès avui amb una nova i enigmàtica pàgina web on només hi mostrava un número 4, sense cap tipus d’informació o pista. Unes hores més tard, l’estudi ha anunciat, com qui no vol la cosa, l’inici d’una campanya de Kickstarter per remasteritzar The Wonderful 101 i publicar-lo a les plataformes actuals. Ho han fet a través d’un petit vídeo d’allò més divertit, protagonitzat pel carismàtic Hideki Kamiya.

No hi havia dubte que la campanya seria bufar i fer ampolles, però només han calgut 10 minuts per assolir els 45.000 euros necessaris. De fet, en menys d’una hora s’ha septuplicat la xifra fins als 250.000 euros. Tenint en compte que la recaptació estarà oberta durant 30 dies més, és possible que estiguem davant d’una de les campanyes més exitoses pel que fa a videojocs.

The Wonderful 101 Platinum Games Kickstarter

I és que, si sumem les ganes que hi havia del retorn d’aquest videojoc, la fama i credibilitat de l’estudi, un vídeo que et treurà un bon grapat de rialles i una campanya amb detalls de màrqueting excepcionals, és comprensible que hi hagi hagut un suport massiu fins al punt de saturar la pàgina de Kickstarter. Per exemple, una de les recompenses del nivell d’aportació més alt és que Hideki Kamiya t’escrigui un tuit i et bloquegi per sempre. Només amb aquesta referència s’han cobert de glòria a les xarxes socials.

Ara bé, quina relació hi ha entre la campanya i la pàgina web que han obert abans? Doncs que aquest anunci és un dels quatre que Platinum Games anirà anunciant a comptagotes. Al voltant del gran número 4 del centre de la pàgina web s’hi veuen quatre estrelles. Des de l’inici de la campanya, sota una d’elles s’hi pot veure escrit “TW101RKS” (The Wonderful 101 Remastered Kickstarter). Així doncs, l’estudi encara guarda 3 sorpreses més que probablement coneixerem durant els pròxims dies.